Facebook Hesabını Tamamen Kapatma-Silme



Merhaba arkadaşlar, Facebook hesabınızı kalıcı olarak tamamen kapatmak istiyorsanız doğru sayfadasınız. Facebook hesabınızı tamamen kapattıktan sonra siz veya başkası tarafından hesabınıza hiç bir şekilde erişim olmayacak. Hesabınızı tamamen silmek istemiyorsanız Facebook Hesap Dondurma başlığındaki anlatımdan yararlanarak hesabınızı dondurabilirsiniz.



Facebook’da olumsuz olaylar yaşadıysanız veya Facebook’u tamamen terk etmek istiyorsanız doğru başlıktasınız. Facebook hesap silme işlemine başlamadan önce bilmeniz gerekenler:
  • Facebook hesap silme işleminin hiç bir şekilde geri dönüşü yoktur.
  • Facebook hesabınızı sildikten sonra yöneticiliğini yaptığınız grup ve sayfalar da silinecek. Grup ve sayfalarınızın silinmesini istemiyorsanız Facebook silme işlemine başlamayın veya başka kişileri sayfa ve gruplarınıza yönetici atayın.
Son uyarılarımızı yaptıktan sonra Facebook hesabınızı nasıl tamamen sileceğinizi anlatmaya başlayabilirim. Öncelikle Facebook Genel Hesap Ayarları‘na giriyoruz. Genel Hesap Ayarları sayfasını bulamadıysanız buraya tıklayabilirsiniz. Doğrudan Facebook Genel Hesap Ayarı sayfasına yönlendirileceksiniz.

Facebook hesabınızı silmek için ise önce BURAYA tıklayın sonra da açılan onay kutusundan “Hesabımı Sil” butonuna tıklayın...

işte bu basit...AKADEMİK FİZİK  GÜNCEL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlardan ve gönderilerden herkes kendi sorumludur..